ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστρέφει στην Ουρουγουάη ο Ασίς

Επιστρέφει στην Ουρουγουάη ο Ασίς
Ασίς

Ο Σεμπαστιάν Ασίς δοκιμάστηκε στον Πανιώνιο, έπαιξε σε δύο φιλικά και την Τρίτη (22/11) θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ουρουγουάη. Εγχειρίστηκε τη Δευτέρα (21/11) ο Βασίλης Πατσατζόγλου.

Στις 10 Νοεμβρίου το Sport24.gr αποκάλυψε ότι ο Πανιώνιος έφερε για δοκιμή τον Σεμπαστιάν Ασίς. Ο 23χρονος Ουρουγουανός μέσος συμμετείχε στις προπονήσεις, έπαιξε σε δύο φιλικά (με την Κ20 και τον Πανελευσινιακό). Έδειξε καλά στοιχεία ο Λατινοαμερικανός, αλλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ήταν πίσω.

Σκοπίμως δεν βρήκε ομάδα στη χώρα του, ή σε άλλη της Λατινικής Αμερικής, αφού ως στόχο είχε θέσει να παίξει στην Ευρώπη. Δοκίμασε την τύχη του στον Πανιώνιο και τώρα θα περιμένει μήπως στο μέλλον οι άνθρωποι της ΠΑΕ πάρουν την απόφαση να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Αυτό γιατί την Τρίτη (22/11), σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ασίς θα γυρίσει στην Ουρουγουάη, αφού τού έχουν κλείσει εισιτήριο επιστροφής. Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Πατσατζόγλου υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο 22χρονος αμυντικός χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα. Του έγινε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού. Ο "Πάτσα" αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη (23/11).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ