ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Τασουλής

Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο ο Τασουλής

Ο Χρήστος Τασουλής επιστρέφει την Τρίτη (09/01) στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Πανιωνίου, ύστερα απ' τον εξάμηνο δανεισμό του στη Λανς.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Χρήστος Τασουλής έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λανς, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού απ' τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, αφού η αποχώρηση του Αλέν Καζανοβά απ' την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας, σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα τραυματισμών, δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του

Αποτέλεσμα, να μετρήσει μόλις μία επίσημη συμμετοχή με την ομάδα που αγωνίζεται στη Ligue B. Γι' αυτό το λόγο, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τον Έλληνα μπακ να επιστρέφει στον Πανιώνιο ως αντικαταστάτης του Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Τασουλής βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου με τη Λανς και την Τρίτη (09/01) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ των "κυανέρυθρων", με τους οποίους απ' το 2014 μέχρι το καλοκαίρι του 2017 μέτρησε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 91 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Photo Credits: RC Lens Twitter

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ