ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Στον Πανιώνιο οι Λάμπρου και Μουκτάρης

Επίσημο: Στον Πανιώνιο οι Λάμπρου και Μουκτάρης

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ και του Στέφανου Μουκτάρη με κανονική μεταγραφή απ' την Καλλιθέα.

Παίκτης του Πανιωνίου με κάθε επισημότητα είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού επιθετικού για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ, καθώς και του Στέφανου Μουκτάρη απ' την Καλλιθέα με κανονική μεταγραφή.

Η ανακοίνωση για Λάμπρου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος".

Η ανακοίνωση για Μούκταρη:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5.

Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος".

Διαβάστε όλη την μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τεστάρει Λάμπρου μέσω... Πλατείας ο Ίβιτς
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ