ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Νίλσεν

Επίσημο: Στον Πανιώνιο ο Νίλσεν

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Δανού επιθετικού, Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος θα φορά την κυανέρυθρη φανέλα με τον αριθμό 99 στην πλάτη.

Μετά τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό, Κρίστιαν Νόβακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι άλλον παίκτη. Είναι ο 29χρονος Δανός επιθετικός, Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς θα φορά τη φανέλα του "Ιστορικού" με τον αριθμό 99 στην πλάτη.

Ο Νίλσεν γεννήθηκε στο Βίγκερσλεβ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φρεμ. Σε ηλικία 18 ετών ξενιτεύτηκε, καθώς άφησε την πατρίδα του, Δανία, για την Ιταλία και τη Ρετζίνα - μεσολαβούντων των δανεισμών σε Μαρτίνα και Λουκέσε - ενώ το 2008 επέστρεψε στη χώρα του για τη Νόρτζελαντ.

Το 2010 τον βρήκε στη Βιγιαρεάλ. Αρχικά για τη δεύτερη ομάδα, ενώ ύστερα προωθήθηκε στην πρώτη. Από το "κίτρινο υποβρύχιο" παραχωρήθηκε διαδοχικά με τη μορφή δανεισμού σε Έλτσε και Ράγιο. Το 2013 πήγε στη Νορβηγία για τη Ρόσενμποργκ, το 2014 στη Γαλλία για την Εβιάν.

Το 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Έσμπιεργκ, ενώ από το 2016 ήταν κάτοικος Πολωνίας για λογαριασμό της Λεχ Πόζναν. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Δανίας, ενώ έχει ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές και με την Ανδρών.

Στην τρέχουσα σεζόν πέτυχε ένα γκολ (απέναντι στην Πιαστ Γκλίβιτσε) σε 14 συμμετοχές (μόλις έξι εξ' αυτών στο αρχικό σχήμα) με τη Λεχ Πόζναν στην Ekstraklasa, ενώ είχε μια συμμετοχή και στο Κύπελλο. Αξίζει να τονιστεί ότι η Βιγιαρεάλ κατέβαλε το ποσό του 1.750.000 ευρώ στη Νόρντζελαντ για να τον αποκτήσει το 2010. Στην Ελλάδα θα βρει γνωστούς, καθώς υπήρξε συμπαίκτη με τον Πίτι (Λαμία) στη Ράγιο Βαγιεκάνο και με τον Κλαρκ Ενσικουλού (Πλατανιάς) στην Εβιάν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκι Μπίλε Νίλσεν. Ο Νίλσεν γεννήθηκε στην Δανία στις 07/02/1988 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Frem της Δανίας ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Νόρτζελαντ και Έσμπιεργκ της ίδιας χώρας. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα σπουδαίων συλλόγων όπως η Ρετζίνα Κάλτσιο, η Βιγιαρεάλ, η Έλτσε, η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ρόζενμποργκ και η Εβιάν.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Λεχ Πόζναν από την οποία έμεινε ελεύθερος για να ενταχθεί, πλέον, στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΟΝίκι Μπίλε Νίλσεν θα αγωνίζεται με το νούμερο “99”".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υπέγραψαν στον Πανιώνιο Νόβακ και Νίλσεν

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ