ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Παίκτης του Πανιωνίου και ο Μασούντ

Επίσημο: Παίκτης του Πανιωνίου και ο Μασούντ

Η όγδοη μεταγραφή του Πανιωνίου είναι γεγονός με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνή Ιρανού Μασούντ Σοτζέι.

Ο μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης συνεχίζεται με τον Πανιώνιο να ανακοινώνει μια ακόμη μεταγραφή την Παρασκευή (22/7). Οι "κυανέρυθροι" γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 32χρονο διεθνή Ιρανό Μασούντ Σοτζέι ο οποίος υπέγραψε για δυο χρόνια (1+1).

Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης με την απόκτηση του συμπατριώτη του Ανσαριφάρντ ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Οσασούνα και Λας Πάλμας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μασούντ Σοτζέι. Ο διεθνής Ιρανός, επιτελικός μέσος, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Μασούντ Σοτζέι, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Οσασούνα και Λας Πάλμας. Παράλληλα έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 65 φορές".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ