ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Ο Ρέντζας στον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ρέντζας EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Ρέντζας υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Πανιώνιο, ο οποίος κάλυψε έτσι το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Βαλεντίνου Βλάχου.

Στην απόκτηση του Βασίλη Ρέντζα προχώρησε ο Πανιώνιος, θέμα για το οποίο είχατε ενημερωθεί στις 29 Μαΐου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου ακραίου αμυντικού, ο οποίος προέρχεται από μια διετία στην ΑΕΛ.

Ο 26χρονος Λαρισαίος μπακ κατέγραψε 58 συμμετοχές με τους "βυσσινί" στη Super League τα δύο τελευταία χρόνια. Με την ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία είχε ξαναπαίξει τη σεζόν 2010-2011, ενώ το ίδιο έκανε με τον Εργοτέλη το 2011-2012, αλλά και από τις σεζόν 2013-2014 και 2014-2015. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 28 ματς με την ΑΕΛ (τα 22 στη Super League, τα 6 στο Κύπελλο).

Το συμβόλαιό του στον Πανιώνιο έχει διάρκεια δύο ετών. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρέντζα. Ο Βασίλης Ρέντζας γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1992 και αγωνίζεται στην δεξιά θέση της άμυνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Εργοτέλης και ΑΕΛ".

Ο Πανιώνιος έως σήμερα έχει αποκτήσει τους Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, Μαξίμ Ντε Ταντεό, Ρόλαντ Ρομάριο Άλμπεργκ, Ζερεμί Μαλέρμπ και Σωτήρη Τσιλούλη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ