ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Ζερεμί Μαλέρμπ ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την απόκτηση του 27χρονου γκολκίπερ, Ζερεμί Μαλέρμπ, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος με τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα να προέρχεται από την Σκωτία και την Νταντί.

Την δεύτερη μεταγραφή του μετά την απόκτηση του Τσιλούλη ανακοίνωσε ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθρους" να αποκτούν τον 27χρονο γκολκίπερ Ζερεμί Μαλέρμπ ο οποίος αγωνιζόταν στην Σκωτία με τη φανέλα της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Ο Μαλέρμπ ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Γαλλία και συγκεκριμένα τις ακαδημίες της Νανσί ενώ για αρκετό καιρό έπαιξε σε ομάδες τις πατρίδας του πριν πάει σε Βέλγιο, Λευκορωσία και Σκωτία.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ζερεμί Μαλέρμπ από την Γαλλία. Ο Μαλέρμπ γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 1991 στο Στρασβούργο της Γαλλίας και έχει ύψος 1,96. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νανσί (Γαλλία), ενώ στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις εξής παρακάτω ομάδες:

Γκρενόμπλ (Γαλλία) 2010-11
Γκαπ Χοτέ (Γαλλία) 2011-12
Ρεμς (Γαλλία) 2012-15
Ρόζελαρ (Βέλγιο) 2015-16
Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία) 2016-17
Νταντί FC (Σκωτία) 2017-18".

Μάλιστα και ο ίδιος ανέβασε σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, λίγο μετά τις υπογραφές και τη συμφωνία του με τους "κυανέρυθρους".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ