ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ελευθερόπουλος: "Στόχος η παραμονή"

Ελευθερόπουλος: "Στόχος η παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως η παραμονή εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος του Πανιωνίου.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και μοίρασε συγχαρητήρια ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, ζήτησε στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, επιμένοντας πως αν και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο στόχος του Πανιωνίου είναι η παραμονή στη Superleague και η βιωσιμότητά του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

" Ήταν το καλύτερό μας ματς μέχρι στιγμής. Ήμασταν πολύ παραγωγικοί. Και αυτογκόλ να μπει για να μπει πρέπει να κάνεις κάτι μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες μου έκαναν πάρα πολλά. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά από τη στιγμή που ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου μέχρι σήμερα, μοχθούν για το καλύτερο.

Οι παίκτες μου αξίζουν κάτι πραγματικά καλό, αλλά πάντα για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι η βιωσιμότητα της ομάδας και η παραμονή στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε εκείνους που δεν αγωνίζονται και περιμένουν υπομονετικά την ευκαιρία τους γιατί τραβούν και τους υπόλοιπους προς τα πάνω.

Περιμένουμε περισσότερο δίπλα μας τον κόσμο. Έχω καταλάβει ότι είναι πολύ περισσότερος από αυτόν που ήξερα. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να γυρνάνε στο σπίτι τους και να έχουν προβλήματα, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα παλέψουμε.

Τέλος, μίλησε και για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Στέφανο Γουναρίδη, και το λάθος που έκανε στη φάση του πρώτου γκολ: " Τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ακόμα και οι μεγάλοι γκολκίπερ κάνουν λάθη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ