ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκτός αποστολής ο Σάμαρης

Εκτός αποστολής ο Σάμαρης
Ντούνης Λαμπρόπουλος Διαμαντάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εκτός αυτής τέθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, σε αντιδιαστολή με τους Χρήστο Αραβίδη και Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς που επιστρέφουν.

Με στόχο το απόλυτο πηγαίνει στη Λιβαδειά ο Πανιώνιος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο (17.15) τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Ρόβας, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Μενδρινός, Αραβίδης, Ντούνης, Διαμαντάκος, Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοχρήστος.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής μένει για πρώτη φορά ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος όμως δεν έχει αγωνιστεί ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ ούτε οι Γιάννης Σιδεράκης και Στάθης Ρόκας βρίσκονται εντός αυτής. Αντιθέτως, αυτός που επιστρέφει είναι ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, όπως και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ