ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκτός Εθνικής Ιράν ο Ανσαριφάρντ

Εκτός Εθνικής Ιράν ο Ανσαριφάρντ
Ανσαριφάρντ INTIME SPORTS

Την προεπιλογή για τον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με το Ομάν ανακοίνωσε ο Κάρλος Κεϊρός, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο επιθετικός του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στις 8 Οκτωβρίου η Εθνική ομάδα του Ιράν κοντράρεται με το Ομάν, σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής, Κάρλος Κεϊρός, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, που είναι 47 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα (έχει σημειώσει και εννέα γκολ), "κόπηκε" από την προεπιλογή, την ώρα που στην ομάδα της Νέας Σμύρνης "παλεύει" να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης και να πάρει φανέλα βασικού.

Ο 25χρονος Ασιάτης έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα παιχνίδια των "κυανέρυθρων" στη Super League, αλλά σε όλα έχει περάσει ως αλλαγή, μετρώντας 102 λεπτά συμμετοχής. Σημειώνεται ότι η Εθνική Ιράν είναι στον ίδιο όμιλο και με Γκουάμ, Τουρκμενιστάν και Ινδία, έχοντας επτά βαθμούς (τόσους έχουν και Ομάν - Γκουάμ).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ