ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έκλεισε Τσίπρα, Μπέλη και Μουκτάρη ο Πανιώνιος

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports / ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ)
Τσίπρας, Αντουκόρ EUROKINISSI SPORTS

Τριπλό "χτύπημα" για τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει κλείσει από την Καλλιθέα τους Στέφανο Μουκτάρη, Ανδρέα Τσίπρα και Διονύση Μπέλη. Ο πρώτος "πιάνει" άμεσα Πλατεία, οι άλλοι δύο από το καλοκαίρι.

Στην απόκτηση τριών παικτών προχωρά ο Πανιώνιος. Ανδρέας Τσίπρας, Διονύσης Μπέλης και Στέφανος Μουκτάρης έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία άμεσα θα εντάξει στο δυναμικό της μόνο τον τρίτο.

Ο 22χρονος Κύπριος αμυντικός είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ με την Καλλιθέα, ενώ φέτος έπαιξε σε 9 ματς και βρήκε δίχτυα 2 φορές. Μάλιστα το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2017. Και οι άλλοι δύο παίκτες ανήκουν στην Καλλιθέα, μόνο που αυτοί θα μείνουν στο Ελ Πάσο μέχρι το καλοκαίρι, ως δανεικοί.

Ο μεσοεπιθετικός Μπέλης μετρά φέτος 9 συμμετοχές και 1 γκολ με την Καλλιθέα, τη φανέλα της οποίας φορά από το 2014 με απολογισμό 51 ματς και 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Πριν από την Καλλιθέα έπαιζε στον ΑΟ Περιστερίου.

Ο 23χρονος επιθετικός Τσίπρας έχει φέτος 12 συμμετοχές και 2 τέρματα. Με τους «κυανόλευκους» έχει απολογισμό 39 αγώνες στην Stoiximan.gr Football League. Παλαιότερα έχει περάσει από Εθνικό Αστέρα, Φωκικό και Πανερυθραϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Παρασκευή (13/1) θα έχουν υπογράψει και οι τρεις τα συμβόλαιά τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ