ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έκλεισαν εισιτήρια στον Βιγιάλμπα

Έκλεισαν εισιτήρια στον Βιγιάλμπα
Βιγιάλμπα

Την Τρίτη (21/7) ή την Τετάρτη (22/7) θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Επιβεβαιώνουν οι "κυανέρυθροι" ότι αυτός είναι ο "εκλεκτός" για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που επέλεξαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου για το αριστερό άκρο της επίθεσης επιβεβαιώθηκε. Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα (αριστερά στη φωτ.) αφήνει την Αργεντινή και έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Τα εισιτήρια κλείστηκαν και ο 21 ετών μεσοεπιθετικός αναμένεται είτε την Τρίτη (21/7) είτε την Τετάρτη (22/7) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Βιγιάλμπα θα έρθει ως δανεικός από τη Βέλες Σάρσφιλντ, στην οποία ανήκει.

Οι προσπάθειες για την απόκτηση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη, στο μεταξύ, συνεχίζονται. Είναι δεδομένη η πρόθεση του Πανιωνίου να τον εντάξει στο δυναμικό του, αλλά το θέμα στην παρούσα φάση έχει ''κολλήσει''. Είναι πιθανό, όμως, να ξεπεραστούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ