ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έγραψε ιστορία στην Λιβαδειά ο Πανιώνιος

Έγραψε ιστορία στην Λιβαδειά ο Πανιώνιος
Καραμάνος INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος κέρδισε για πρώτη φορά τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά μετά από 27 χρόνια συνεχών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Έφτασε τα 20 γκολ ο Καραμάνος.

Παίζοντας το γνωστό όμορφο ποδόσφαιρο από τη μέση και μπροστά και έχοντας την γνωστή τριάδα ( Μπακασέτας, Μπουμάλ, Καραμάνος) σε μεγάλη μέρα, ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά και σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 16 βαθμούς.

Αυτό το τρίποντο είναι ιστορικό για τον... "Ιστορικό", καθώς για πρώτη φορά κέρδισε μέσα στην Λιβαδειά μετά από 17 σερί παιχνίδια!

Η πρώτη μονομαχία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν το 1988 για το πλαίσιο της Α Εθνικής, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει ισόπαλο ( 1-1 Πεϊράνο σκόραρε για τον Λεβαδειακό και ο Βονόρτας για τον Πανιώνιο). Μπορεί οι "κυανέρυθροι" να νίκησαν με 2-0 τους Βοιωτούς, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που σκόραραν δυο γκολ εκτός έδρας.

Το 2005 έχασαν με 3-2 από τον Λεβαδειακό με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο! Αναλυτικά:

01/10/05 Λεβαδειακός - Πανιώνιος (3-2) 3-2 (Μπουσάι, Ρούσεφ, Παστός -- Μάκος, Μπρέσκα).

Εικοσάρης ο Καραμάνος

Το πρώτο γκολ του Πανιωνίου πέτυχε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος έφτασε τα 20 στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σεφτέ... έκανε με τον Ασπρόπυργο το 2009 στο θεσμό του Κυπέλλου και συνέχισε με Ατρόμητο και Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα γκολ του:

Ασπρόπυργος: 13 εμφανίσεις, 2 γκολ (Γ εθνική)

Ατρόμητος: 95 εμφανίσεις, 16 γκολ (Α εθνική)

Πανιώνιος: 9 εμφανίσεις, 2 γκολ (Α εθνική)

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ