ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έδωσε τη φανέλα στον διαιτητή ο Μασούντ τρελαμένος με την αποβολή του

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μασούντ αντίκρισε σωστά δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε επτά λεπτά και αποβλήθηκε από το ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά ο ίδιος... τρελάθηκε και επιδεικτικά πήγε να δώσει τη φανέλα του στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δυο σωστές κίτρινες αντίκρισε ο Μασούντ μέσα σε επτά λεπτά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο αλλά ο Ιρανός μέσος των "κυανέρυθρων" τρελάθηκε με την αποβολή του από τον Αριστείδη Βάτσιο.

Συγκεκριμένα ο άσος των φιλοξενούμενων στο 68' πάτησε στην φτέρνα τον Μαλεζά από πίσω και σωστά ο ρέφερι της αναμέτρησης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη που σήμαινε και την αποβολή του.

Ο Μασούντ όμως θεώρησε ότι αυτή ήταν άδικη και βγήκε εκτός εαυτού. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το που είδε την κόκκινη κάρτα έβγαλε την φανέλα του και πήγε να την προσφέρει στον Βάτσιο δείχνοντας φυσικά ότι δεν συμφωνούσε με την αποβολή του.

Στη συνέχεια πήγε προς τον πάγκο του Πανιωνίου και προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης θέλοντας να μπει ξανά στο γήπεδο με τον κόουτς Μιλόγεβιτς και τον Αντωνιάδη να τον συγκρατούν.

Φυσικά με αυτή την κόκκινη ο Μασούντ θα χάσει και το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν τιμωρηθεί με επιπλέον αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ