ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αποκλείστηκαν από την Εθνική Ιράν Μασούντ, Χατζισαφί

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από την Εθνική Ιράν, επειδή αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο απέναντι στους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο Ιράν δεν άφησαν ατιμώρητη την απόφαση των Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί να αγωνιστούν με τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Europa League. Στη χώρα της Μέσης Ανατολής δεν αναγνωρίζουν ως κράτος το Ισραήλ και η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών είναι κατ' αυτούς έμμεση αναγνώρισή του.

Προ ημερών είχατε διαβάσει ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας του Ιράν θα μελετούσαν διεξοδικά το θέμα και θα έπαιρναν απόφαση για το μέλλον των δύο παικτών, που είναι ιδιαιτέρως σημαντικοί στα πλάνα του προπονητή, Κάρλος Κεϊρός, ιδίως ενόψει του Μουντιάλ 2018, στο οποίο το Ιράν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Μοχαμάντ Ρέζα Νταβαρσάνι, βγήκε μπροστά και με επίσημη τοποθέτησή του ξεκαθάρισε ότι Μασούντ και Χατζισαφί δεν ανήκουν πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. "Επειδή ο Μασούντ και ο Χατζισαφί... πέρασαν την κόκκινη γραμμή, δεν αποτελούν πια μέλη της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μας αποδείχτηκε ότι είναι αδιάφοροι για αυτό το θέμα και δείχνουν αφοσίωση μόνο στο κλαμπ τους. Πού είναι η αφοσίωσή τους στο έντιμο έθνος του Ιράν; Αυτή τη στιγμή, Μασούντ και Χατζισαφί δεν θα μπορέσουν να κληθούν στην Εθνική ομάδα. Κανείς δεν επιτρέπειται να περνάει την κόκκινη γραμμή που ορίζει το Ισλαμικό Κράτος του Ιράν".

Αποκλείστηκαν από την Εθνική Ιράν Μασούντ, Χατζισαφί

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ