ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από τη Μονακό στον Πανιώνιο ο Μιραμάρ

Από τη Μονακό στον Πανιώνιο ο Μιραμάρ

Τον 19χρονο επιθετικό Λεονάρντο Μιραμάρ Ρότσα έχει φέρει στην Ελλάδα ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο Πορτογάλος προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Μονακό. (VIDEOS).

Ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται στις προπονήσεις του Πανιωνίου. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό, Λεονάρντο Μιραμάρ Ρότσα, ο οποίος προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Μονακό.

Είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου 1997, είναι Βραζιλιάνος αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Έχει ύψος 1.98 και έχει περάσει στο παρελθόν από τις πορτογαλικές Amora (Κ11), Colégio Guadalupe (Κ11), Belenenses (Κ13), V. Setúbal (Κ15), Boavista (Κ15) και Amora Κ19), από την ιταλική Πεσκάρα (Κ16), αλλά και από τις βραζιλιάνικες Ituano (Κ15) και Barra-SC (Κ20).

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να παραχωρηθεί και έτσι οι επιτελείς του Πανιωνίου πήραν την απόφαση να φέρουν παίκτη, ώστε να αναπληρωθεί το κενό που θα αφήσει ο Ιρανός. Ο Μιραμάρ αναμένεται να δοκιμαστεί, βέβαια, και αν πείσει για την αξία του, τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ