ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από... κόσκινο περνάει ο φάκελος του Πανιωνίου

Από... κόσκινο περνάει ο φάκελος του Πανιωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωποι της Deloitte, που συνεργάζεται με την UEFA, εξετάζουν τα στοιχεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης έπειτα από την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Ελλάδα βρίσκονται άνθρωποι της Delloite, και από το πρωί, εξετάζουν τον φάκελο του Πανιωνίου που πήρε άδεια από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της ομοσπονδίας, Γιώργου Δημητρίου.

Η Deloitte Sports συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και παράσχει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη των κανονισμών του UEFA Financial Fair Play.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σε πρώτο βαθμό δεν είχε πάρει άδεια και σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Delloite αποφανθούν ότι κακώς αδειοδοτήθηκε, τότε την θέση του Πανιώνιου στην Ευρώπη θα πάρει ο έκτος της βαθμολογίας της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα, που κατέθεσε την προσφυγή στην UEFA.

Ο έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 25/5 και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί έπειτα από "επιθυμία" της Super league μετά το τέλος των playoffs.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ