ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από 70€ μέχρι 800€ τα διαρκείας στον Πανιώνιο

Από 70€ μέχρι 800€ τα διαρκείας στον Πανιώνιο
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με σύνθημα "νέα χρονιά, νέα όνειρα" έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν. Τιμές για όλα τα βαλάντια.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Όπως ανακοίνωσε: "Συναισθανόμενη την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρας μας, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προσαρμόζει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου αυτές να καταστούν εφικτές για κάθε βαλάντιο.

Ως εκ τούτου οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν έκπτωση 10% κατά την ανανέωσή τους. Το δικαίωμα ανανέωσης με βάση την ίδια θέση, διαρκεί μέχρι τις 20 Ιουλίου. Επίσης για τους ανέργους, αλλά και τους συνταξιούχους, θεσπίζεται ειδικό εισιτήριο στην τιμή των 70 ευρώ για την Θύρα 2.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, θα συνεισφέρει στις προσπάθειες που καταβάλλει και θα συνεχίσει να το κάνει, η διοίκηση για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα προνόμια που θα ισχύσουν για ΟΛΟΥΣ τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από επιλεγμένα καταστήματα της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ 2 100 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7 200 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ 300 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑ Β 500 ΕΥΡΩ
VIP 800 ΕΥΡΩ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ξεκινάει από την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Η πώλησή τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως και τις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Αδραμυττίου 36 και Κ. Παλαιολόγου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ