ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Κόρμπος, παίζει στα play off

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Κόρμπος, Καπετάνος EUROKINISSI SPORTS

Ευτυχώς για άπαντες στον Πανιώνιο δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Παναγιώτη Κόρμπο που τελικά υπέστη διάταση στον χιαστό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για είκοσι μέρες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα το πρωί ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος. Και αυτό γιατί διαψεύστηκαν, ευτυχώς για τους "κυανέρυθρους", οι αρχικές εκτιμήσεις και αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο που έκανε λόγο για ρήξη χιαστού.

Τελικά ο έμπειρος μέσος υπέστη μια διάσταση στον χιαστό και έχει και οστικό οίδημα κνήμης κάτι που θα τον αφήσει εκτός για περίπου είκοσι μέρες. Ο Κόρμπος ξεκίνησε ήδη θεραπεία και στόχος είναι να προλάβει να παίξει και στο πρώτο παιχνίδι των play off στα μέσα Μαίου.

Φυσικά τα νέα αυτά είναι ευχάριστα για άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου οι οποίοι είδαν με ικανοποίηση τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο-γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν ότι ο αρχηγός του Ιστορικού, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη, καθώς και οστικό οίδημα κνήμης.

Θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή καισύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου-γιατρού κ. Χρήστο Δάρα, θα δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο παιχνίδι των play off".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ