ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απάντηση Μασούντ - Κόρμπου: "Είμαστε αδέρφια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Κόρμπος, Καπετάνος EUROKINISSI SPORTS

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η λογομαχία Κόρμπου - Μασούντ στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Βέροια. Ο αρχηγός των "κυανέρυθρων" και ο Ιρανός μεσοεπιθετικός απάντησαν, στέλνοντας μήνυμα ενότητας. (PHOTOS)

Ο Πανιώνιος είναι μόνος στη 2η θέση της Super League μετά το "διπλό" (0-1) στην Ημαθία επί της Βέροιας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πραγματοποιεί έξοχη πορεία στο πρωτάθλημα και συνεχίζει όπως στο πρώτο μισό, παρά την αποχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια, Κόρμπος και Μασούντ είχαν έντονη λογομαχία, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Και οι δύο παίκτες, όμως, φρόντισαν να στείλουν την απάντησή τους για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, μέσω των λογαριασμών τους σε facebook και instagram.

Ο Κόρμπος έγραψε στο facebook: "Συγχαρητήρια σε όλους βουνααααα! 94 λεπτά με την τρέλα μας και την ψυχή μας.... masoud brother from Iran! Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε, αλλά είμαστε μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια. Κόρμπος-Masoud".

Ο Μασούντ έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά ομάδα, είναι οικογένεια. Και είμαστε αδέρφια. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σημαντική νίκη".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Panionios is not just a team is a Family and we are Brothers.Congratulations to all for important victory.Viva Panionios

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Masoud Shojaei (@masoudsshojaei) στις

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ