ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανσαριφάρντ ο... αήττητος

Ανσαριφάρντ ο... αήττητος
INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκοράρει και ο Πανιώνιος μετρά μόνο νίκες, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης τρίβει τα χέρια του με την απόδοση της μεσοεπιθετικής του γραμμής (VIDEOS).

Δίχως αμφιβολία ο Πανιώνιος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση με 22 βαθμούς! Είναι κάτι που ούτε στην Νέα Σμύρνη περίμεναν είναι η αλήθεια, αφού πρωταρχικός στόχος ακόμα και τώρα παραμένει η παραμονή στην Super League.

Μόλις επιτευχθεί και μαθηματικά ( εκεί γύρω στους 32 βαθμούς φέτος) τότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το... κάτι παραπάνω.

Το Σάββατο (28/11) μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ιστορικό ήταν ο Ιρανός επιθετικός, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει πετύχει κάτι μοναδικό φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε όσα ματς έχει σκοράρει, ο Πανιώνιος μετρά μόνο νίκες! Ας τα δούμε:

28/11/15 Πανιώνιος - Γιάννινα 2-0 (δυο γκολ)

07/11/15 Πανιώνιος - Πλατανιάς 2-1 (χάρισε τη νίκη με σουτ στο 80')

28/10/15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-2 (Κύπελλο) (άνοιξε το σκορ στο 10')

03/10/15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-5

Τρίβει τα χέρια του ο Ουζουνίδης

Εκτός από τον Ιρανό επιθετικό όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έναν ακόμα λόγο για να χαίρεται. Και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μεσοεπιθετικοί του.

Οι τέσσερις από τους πέντε βασικούς έχουν μεγάλη συμμετοχή τόσο στο εκτελεστικό όσο και το δημιουργικό κομμάτι, ενώ από κοντά βρίσκεται και ο Βιγιάλμπα που μπαίνει σιγά - σιγά στο κλίμα. Το πιο σημαντικό απ όλα για τον Έλληνα τεχνικό, είναι πως ακόμα κι όταν ένας παίκτης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση (πχ Μπουμάλ), τον καλύπτει κάποιος άλλος.

Η απόδοση των μεσοεπιθετικών

Καρίμ Ανσαριφάρντ: 11 εμφανίσεις, 4 γκολ

Τάσος Μπακασέτας: 12 εμφανίσεις, 5 γκολ, 3 ασίστ

Ολιβιέ Μπουμάλ: 12 εμφανίσεις, 3 γκολ, 6 ασίστ

Τάσος Καραμάνος: 11 εμφανίσεις, 3 γκολ, 1 ασίστ

Λεονάρντο Βιγιάλμπα: 9 εμφανίσεις, 1 γκολ, 1 ασίστ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ