ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανατριχιαστικό βίντεο από τον Πανιώνιο: "Σμύρνη μπορείς να προκριθείς"

Ανατριχιαστικό βίντεο από τον Πανιώνιο: "Σμύρνη μπορείς να προκριθείς"

Η ΠΑΕ Πανιώνιος δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο - κάλεσμα στους φίλους της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με φόντο τους ομίλους του Europa League.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (03/08, 22.00) την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στα play off του Europa League. Τα όνειρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης ωστόσο δεν σταματούν εκεί.

Ο μεγαλύτερο στόχος των κυανέρυθρων είναι η πρόκριση στους ομίλους. Η τελευταία φορά που τα κατάφεραν ήταν τη σεζόν 2007-08 όταν με τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο κατάφεραν να αποκλείσουν τη Σοσό και να πάρουν την πρόκριση. Στους ομίλους τότε είχαν αντιμετωπίσει τις Χέλσιμποργκ, Γαλατάσαραϊ και Μπορντό έχοντας ως απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Τώρα θέλει να ζήσει ξανά μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές και για να τα καταφέρει ζητά τη βοήθεια του κόσμου μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ακριβώς από κάτω. Με βασικό σύνθημα το "Όλοι μαζί για την πρόκριση" οι κυανέρυθροι καλούν τον κόσμο τους να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και του Μιχάλη Γρηγορίου και να παλέψουν για να γίνει πρόκριση το μεγάλο όνειρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ