ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανανέωσε με Κόρμπο ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον αρχηγό του, Παναγιώτη Κόρμπο, κι έτσι ο 32χρονος μέσος θα φορά την κυανέρυθρη φανέλα και τη νέα σεζόν.

Στη Νέα Σμύρνη θα βρει και η νέα σεζόν τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο 32χρονος μέσος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και θα φορά τη φανέλα και το περιβραχιόνιο του "Ιστορικού" και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Κόρμπος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλκηδόνα, συνέχισε στον Ατρόμητο, την Προοδευτική, τον Παναιγιάλειος και το 2008 επέστρεψε στους Περιστεριώτες. Το 2009 τον βρήκε στο Βόλο για τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν τα Τρίκαλα, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναιτωλικός, ενώ από το 2014 είναι παίκτης του Πανιωνίου.

Τη σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες ημέρες είχε 1 γκολ σε 41 συμμετοχές, ενώ συνολικά με την κυανέρυθρη φανέλα 3 γκολ σε 133 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο αρχηγός του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μετά από την σχετική συμφωνία, θα συνεχίσει και την περίοδο 2018-19 να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Ζαμάνη, Δάρα για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ που για μια ακόμα χρονιά μας αγκάλιασε και στήριξε τις προσπάθειές μας. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, θα δώσουμε τα πάντα και την νέα χρονιά, προκειμένου να κρατήσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και να κάνουμε και πάλι τον φίλαθλο κόσμο μας υπερήφανο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ