ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Κότνικ από τον Πανιώνιο

Ανακοινώθηκε ο Κότνικ από τον Πανιώνιο

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Μάτιτς Κότνικ ο οποίος θα ενισχύσει τους "κυανέρυθρους" στην θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Η Τσέλιε ανακοίνωσε την Κυριακή το βράδυ την παραχώρηση του Κότνικ στον Πανιώνιο και δυο μέρες μετά ήρθε και η επισημοποίηση της μεταγραφής και από τους "κυανέρυθρους".

Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σλοβενίας βρέθηκε στην Αθήνα, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κυανέρυθρους".

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Σλοβένου τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ.

Ο Κότνικ ξεκίνησε την καριέρα του στην NK Dravograd ενώ έχει αγωνιστεί και στην ND Dravinja. Μέχρι πέρσι άνηκε στο δυναμικό τηςNK Celje".

Ανακοινώθηκε ο Κότνικ από τον Πανιώνιο

Ο Κότνικ άνηκε στην Τσέλιε απ' το 2011, μετρώντας συνολικά 183 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Prva Liga, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερα εξ αυτών. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ντράβογκραντ, απ' την οποία τον απέκτησε η Τσέλιε τον Ιανουάριο το 2011, δίνοντάς τον -αρχικά- για έξι μήνες δανεικό στην Ντραβίνια. Έχει ύψος 1.90μ και είναι αριστεροπόδαρος. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σλοβενίας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ