ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη ο Πανιώνιος
Χαλκιαδάκης

Και επισήμως στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκει ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Την Τετάρτη 19/8 ο αγιασμός για τη νέα σεζόν.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη από τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενέταξε στο ρόστερ της τον 22χρονο Ελληνοβραζιλιάνο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σημειώνεται πως ο τέως παίκτης του Εργοτέλη είχε υπογράψει τον Μάιο πενταετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή των Πειραιωτών σε Ζέεφελντ και Ολλανδία, παρά έμεινε πίσω και έκανε προπονήσεις στο Ρέντη. Όπως και να 'χει, ο Χαλκιαδάκης αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Πλατείας μεσοεπιθετικά, όπου είχε παρατηρηθεί κενό.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Αραούχο Χαλκιαδάκη. Ο 22χρονος παίκτης (07/04/1993), αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ελεύθερος και συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών".

Την Τετάρτη ο αγιασμός της νέας χρονιάς

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου: "Την Τετάρτη 19 Αυγούστου, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός της νέας χρονιάς. Παράλληλα θα παρουσιαστούν επίσημα οι νέοι παίκτες της ομάδας, καθώς και το ρόστερ της περιόδου 2015-16.

Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη ο Πανιώνιος
Χαλκιαδάκης

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα ακολουθήσει προπόνηση της πρώτης ομάδας, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα λειτουργήσουν κανονικά μέχρι το πέρας της εκδήλωσης, για ανανεώσεις και εκδόσεις εισιτηρίων διαρκείας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ