ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε Ουάσινγκτον ο Πανιώνιος

Ανακοίνωσε Ουάσινγκτον ο Πανιώνιος
Ουάσινγκτον

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επισήμως ο Ουάσιγκτον Σαντάντα Ντα Σίλβα. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, προερχόμενος από την πορτογαλική Ντεσπορτίβο Άβες.

Ο Ουάσιγκτον Σαντάντα Ντα Σίλβα άφησε το πορτογαλικό πρωτάθλημα και ήρθε στη Super League. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποχώρησε από τη Ντεσπορτίβο Άβες, ομάδα πρώτης κατηγορίας, και υπέγραψε στους "κυανέρυθρους", αφού πρώτα πέρασε επιτυχώς από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ουάσιγκτον Σαντάντα Ντα Σίλβα. Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1989 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Τα ποδοσφαιρικά του βήματα τα ξεκίνησε από την βραζιλιάνικη Forca το 2005 ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην ομάδα της Figueirense. Το 2008 βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα της Σέρβικης Teleoptik για να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα εκ νέου στην Βραζιλία και να αγωνιστεί με τις παρακάτω ομάδες: Botafogo, Tombense, Cianotre, CRAC, Penapolense, Joinville, Palmeiras και Parana. Από το 2015 και έπειτα βρέθηκε στην Πορτογαλία και την Primeira Liga με την φανέλα των Nacional και Desportivo Aves".

Ο Πανιώνιος έχει ήδη αποκτήσει έως σήμερα τους Τασουλή, Μακρίλλο και Μπραχίμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα Ουάσινγκτον και Νόβακ, περνούν εργομετρικά

Πατήστε εδώ και δείτε τον πίνακα των μεταγραφών εντός και εκτός των συνόρων

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ