ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανακοίνωσε Μασούντ και Χατζισαφί ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μασούντ, Πανιώνιος, Eurokinisi EUROKINISSI SPORTS

Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί ανήκουν και επισήμως στο ρόστερ του Πανιωνίου για τη σεζόν 20172-2018. Οι δύο Ιρανοί υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος επισημοποίησε τη συνεργασία της για τη νέα σεζόν με τους Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί. Οι δύο διεθνείς Ιρανοί ανήκουν και τυπικά στο "κυανέρυθρο" σύνολο της νέας σεζόν, που θα συμμετάσχει στην Ευρώπη.

Ο Μασούντ ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ ο Χατζισαφί υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Μασούντ έπαιξε πέρυσι σε 32 ματς του Πανιωνίου και σημείωσε 4 γκολ. Ο 27χρονος μέσος Χατζισαφί, που παίζει και όλη την αριστερή πτέρυγα, προέρχεται από τη Σεπαχάν της χώρας του, ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει και στη Γερμανία με την FSV Frankfurt.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επίσημη ένταξη των Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι και Εσάν Χατζισαφί στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Μασούντ Σοτζέι, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ πλέον θα έχει συμπαίκτη και τον Εσάν Χατζισαφί, ο οποίος επίσης υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Οι δύο παίκτες, διεθνείς με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη, φορώντας δύο από τις νέες φανέλες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για τη νέα περίοδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Ελλάδα οι Μασούντ και Χατζισαφί
Οσεάνο: "Μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο ο Χατζισαφί"
Παντρεύτηκε ο Χατζισαφί που έρχεται Ελλάδα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ