ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Σιώπης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μανώλης Σιώπης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου στην Τούμπα και είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα με τον "Δικέφαλο" στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Αλεξάντρ Πριγιόβιτς στο 75ο λεπτό του αγώνα. Προς το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μανώλης Σιώπης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των "κυανέρυθρων" κάνει λόγο για αιμάτωμα στη γάμπα, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στον αγώνα της προσεχής Τετάρτης (24/05) με τον "Δικέφαλο του Βορρά" τίθεται εν αμφιβόλω. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα (22/05) και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κρίνει πως είναι έτοιμος, τότε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Πανιώνιος την Δευτέρα το μεσημέρι, στις 12:00, θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 22 Μαΐου από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24), από τις 12:00 και μέχρι τις 20:00.

Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Τρίτη, αλλά η προπώληση θα γίνεται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, ενώ την Τετάρτη, μέρα του αγώνα, θα είναι ανοικτά και τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη, από τις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ