ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ζωντανός" στην υπόθεση Final Four ο Παναθηναϊκός Κ17

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Χάρη σε γκολ του Δουγένη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει από τα Χανιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Πλατανιά, για το Νότιο όμιλο της Superleague K17.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Κ17 με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 του Πλατανιά στα Χανιά και να μένουν "ζωντανοί" στην κατάληψη μια εκ των δυο πρώτων θέσεων του Νοτίου Ομίλου και την είσοδο τους στο Final Four του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τους γηπεδούχους και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Δουγενή στο 57' μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Εμμανουηλίδη προς τον σκόρερ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για το τριφύλλι.

Οι γηπεδούχοι που την περασμένη αγωνιστική είχαν ηττηθεί με 11-0 από τον Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν αρκετά σφιχτοί στην άμυνα και πρόσεξαν ιδιαίτερα τα νώτα τους. Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τελικό 1-0 όμως του έδωσε τους τρεις βαθμούς και έφερε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό που την Κυριακή θα παίξει μ τον Πανιώνιο.

Επίσης ήταν νίκη… ψυχολογίας για τους πράσινους που θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας την πρωτοπόρο ΑΕΚ, στο ανοικτό γήπεδο Δήμου Βριλησσίων.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Λιουδάκης):Πενταράκης, Κατσαρός, Σηφακάκης, Ψαρουδάκης, Στεφανίδης, Τσουγκράκης, Ντόι, Παπαγεωργίου, Αναστασόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Σταυρουλάκης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Κομισόπουλος, Βρέτο, Χατζιμαρινάκης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος):Κακοσαίος, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Βενέτης, Ζωγραφάκης, Θεωδοράκης, Σκεντεράι, Κολλόκας, Εμμανουηλίδης, Μαντζώρος, Δουγένης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τουρούκης, Χριστοδούλου, Σούλτσε, Ραφαήλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ