ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Ντροπή..."

Ζιλμπέρτο: "Ντροπή..."
INTIME SPORTS

Την πραγματικότητα για την ντροπιαστική ήττα από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό εξέφρασαν και οι παίκτες. Ζιλμπέρτο: "Ντροπή...", Καντέ: "Δεν ήταν Παναθηναϊκός", Κοτσόλης: "Θα προτιμούσα επανεμφάνιση με νίκη"

Απογοητευμένοι αποχωρούσαν από τις Σέρρες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ωστόσο τόνισαν στις δηλώσεις τους πως είναι ντροπή μια τέτοια εμφάνιση.

Παράλληλα ως αυτοκριτική τόνισαν πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ενώ χαρακτηριστικά τόνισαν πως ποτέ δεν ήρθε η ομάδα στο γήπεδο των Σερρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Ως αρχηγός του Παναθηναϊκού και μεγάλος άσος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είπε τα πράγματα με το όνομά τους και υποστήριξε πως είναι ντροπή μια τέτοια εμφάνιση. Παράλληλα, ζήτησε απ' όλους να αλλάξουν συμπεριφορά και νοοτροπία.

"Είναι ντροπή αυτή η εμφάνιση και πρέπει να επανέρθουμε γρήγορα και να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε για το γήπεδο, ούτε για τον διαιτητή, ούτε για τον καιρό. Είναι ξεκάθαρα μόνο δικό μας λάθος και πρέπει να μας ανησυχήσει εν όψει πλέι οφ.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να είναι πρόβα για τα πλέι οφ που θα κρίνουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, είναι πάντα άσχημο για εμάς και την ομάδα. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν, παρουσιάσαμε κακό πρόσωπο και αυτό μας ανησυχεί.

Είναι αναγκαίο να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας και τη νοοτροπία μας, γιατί σήμερα ήταν σαν να ήμασταν εμείς Πανσερραϊκός και οι άλλοι Παναθηναϊκός" τόνισε ο Βραζιλιάνος και αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ματς.

Σεντρίκ Καντέ: "Σαν να μην ήρθαμε καθόλου"


Εχασε την μεγάλη ευκαιρία στην τελευταία φάση να ισοφαρίσει ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην άμυνα. Ο Σεντρίκ Καντέ τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του ήταν να σαν μην ήρθε ποτέ στο γήπεδο και υποστήριξε πως ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημνατικός για όλους.

" Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ήταν Παναθηναϊκός αυτός. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια και πάθος. Ήταν σαν να μην ήρθαμε καθόλου εδώ. Είναι ντροπή για μας. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια, ακολουθούν και πλέι οφ και δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας αν συνεχίσουμε έτσι. Ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός.

Πρέπει να αποδείξουμε σ' αυτά τα παιχνίδια ότι αξίζουμε να βγούμε σ' αυτή τη διοργάνωση. Ζητάμε συγνώμη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και αυτή τη βδομάδα και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς."

Στέφανος Κοτσόλης: "Θα προτιμούσα επανεμφάνιση με νίκη"

Διασώθηκε από το "ναυάγιο" του Παναθηναϊκού, αλλά το ντεμπούτο του με την φανέλα του "τριφυλλιού" δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά με ντροπιαστική ήττα.

Ο Στέφανος Κοτσόλης μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες επεσήμανε: " Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά από τόσο καιρό, όμως θα προτιμούσα η επανεμφάνιση μου να είχε συνδυαστεί με τη νίκη."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ