ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη"

Ζιλμπέρτο: "Συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μια ώρα πριν την έναρξη του "αιώνιου" ντέρμπι μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως το τριφύλλι μπορεί να πάρει τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει με το διπλό από το "Γ. Καραϊσκάκης" σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων μίλησε από το φαληρικό στάδιο για τη σημασία της αναμέτρησης, το κίνητρο που έχουν οι παίκτες του τριφυλλιού ενώ έριξε την μπηχτή του και για την διαιτησία. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι θα ήθελε να μπορούσε να αγωνιστεί και πως η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Όπως ξέρουμε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς όλη την εβδομάδα αυτό που ακούς από τους οπαδούς και των δυο ομάδων είναι για αυτό το παιχνίδι και τη νίκη. Οι συνθήκες μοιάζουν αρκετά καλές για να παίξεις. Οι παίκτες μας θεωρώ ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση, έχουν το κίνητρο ακόμα και εγώ θα ήθελα να παίξω.

Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να μειώσουμε την ατμόσφαιρα ώστε να μείνουμε στο κυνήγι του τίτλου. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας παρά τα τελευταία αποτελέσματα και το βασικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με έντεκα παίκτες".

Θα μπορούσες να παίξεις 20-30 λεπτά;
"Όχι μακάρι να μπορούσα να είμαι στο γήπεδο αλλά ο χρόνος ο δικός μου έχει περάσει. Είμαι ευχαριστημένος με όσα κάνω εκτός γηπέδου Θεωρώ ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να γυρίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ποιο είναι το σημείο κλειδί αυτού του αγώνα;
"Πριν το τελευταίο παιχνίδι είχαμε κάποια παιχνίδια απογοητευτικά στα οποία δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μιλήσαμε πριν τα δυο τελευταία παιχνίδια και τους είπα να είναι δυνατοί πνευματικά και ακόμα και όταν χάνουν ευκαιρίες να μένουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Δεν μπορείς να πεις τι πήγε στραβά αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, να κάνουμε τα βασικά και αν το καταφέρουμε αυτό στο τέλος της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο να είμαστε πρωταθλητές. Θα υπάρξει χρόνος για ανάλυση στο προσεχές διάστημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ