ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Πάντα ένιωθα μέλος της πράσινης οικογένειας"

Ζιλμπέρτο: "Πάντα ένιωθα μέλος της πράσινης οικογένειας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κάρλος Ζέκα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο instagram σχολίασαν τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού ενώ ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στην επίσημη παρουσίαση του ως τεχνικός διευθυντής.

Η επίσημη παρουσίαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι μαζί με την παρουσίαση της φανέλας του τριφυλλιού.

Ο Βραζιλιάνος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ποσό περήφανος νοιώθει για τη νέα θέση που κατέχει στο τριφύλλι ενώ σχολίασε και τη νέα εμφάνιση των πράσινων.

Ο Ζιλμπέρτο έγραψε:

"Νέα εμφάνιση και νέο πόστο για μένα στο ποδόσφαιρο. Έχω προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ περήφανος. Πάντα ένιωθα μέλος της πράσινης οικογένειας. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη πρόκληση είναι να δουλεύεις σκληρά και όλοι μαζί".

Το σχόλιο του για τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε και ο αρχηγός του τριφυλλιού Κάρλος Ζέκα ο οποίος και πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια.

Ο Πορτογάλος έγραψε:

"Νέες φανέλες. Ελπίζω να φέρουν πολλές χαρές".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

new shirts! I hope we bring many joys #paofamily#gate13

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ