ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Η πιο δύσκολη πρόκληση είναι η επόμενη"

Ζιλμπέρτο: "Η πιο δύσκολη πρόκληση είναι η επόμενη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με νέο μήνυμα του στο instagram ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, υποστήριξε ότι πρέπει να κοιτάς κάθε πρόκληση ξεχωριστά.

Με νέο ποστάρισμα του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, υποστήριξε ότι κάθε πρόκληση που έρχεται είναι και η πιο δύσκολη στέλνοντας μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σημείωσε: "Η πιο δύσκολη πρόκληση είναι η επόμενη και μετά πάλι η επόμενη"

Το πρόγραμμα των πράσινων στη Σουηδία

Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των Συνεντεύξεων Τύπου των δυο ομάδων στην Σουηδία. Το τριφύλλι θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί με πτήση τσάρτερ και θα προπονηθεί το απόγευμα στο "Tele2Arena".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ενόψει της αναμέτρησης ΑΪΚ Στοκχόλμης - Παναθηναϊκός για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τουΠαναθηναϊκούθα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 3/8 στις 5.30 μ.μ. (τοπική ώρα), στην αίθουσα Τύπου του «Tele2Arena».

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη να γίνει την ίδια ημέρα, στις 6.30 μ.μ. (τοπική ώρα) στο «Tele2Arena» και θα είναι ανοιχτή στους δημοσιογράφους στα πρώτα 15 λεπτά.

ΗΑΪΚ Στοκχόλμηςθα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/8 στις 11 π.μ. (τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του «Tele2Arena» και θα προπονηθεί στο γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης στις 11.15 π.μ. (τοπική ώρα). Η προπόνηση των Σουηδών θα είναι «ανοιχτή» στα media για τα πρώτα 15 λεπτά".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

The hardest challenge is the next,and than ,the next. O maior desafio é o próximo,e depois ,o próximo. #panathinaikos #pao #athens #greece #koropi #lagoadaprata #gilbertosilva

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gilberto Silva (@gilbertosilvaofficial) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ