ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Η Μπρόντμπι έδειξε τη δυναμική της"

Ζιλμπέρτο: "Η Μπρόντμπι έδειξε τη δυναμική της"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για την κλήρωση του Παναθηναϊκού με τη Μπρόντμπι και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ΠΑΕ μέχρι στιγμής.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση των play off του Europa League και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αναφέρθηκε στην Μπρόντμπι. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ τόνισε ότι πρόκειται για έναν αντίπαλο που έδειξε τη δυναμική του στην προηγούμενη φάση με την πρόκριση επί της Χέρτας Βερολίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο στην κάμερα του OTE TV:

Για την κλήρωση με τη Μπρόντμπι: "Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι κέρδισαν την Χέρτα. Δείχνει την δυναμική αυτής της ομάδας. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και σε ένα τέτοιο στάδιο της διοργάνωσης, πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις κάνει τα πλάνα σου και να παίξεις για τη νίκη".

Για τις αλλαγές που έχει επιφέρει στον Παναθηναϊκό: "Κάποιες αλλαγές έχουν γίνει πριν την άφιξή μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρεθεί στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δίνουμε βάρος και στο πρωτάθλημα".

Για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό: "Και οι δύο κερδίζουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι η λειτουργικότητα και η καθημερινότητα του συλλόγου. Η αίσθηση που είχα από τη στιγμή που έφτασα ήταν θετική. Πρέπει να είμαστε οικογένεια, να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ