ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζητάει -3 βαθμούς για 73.000 ευρώ ο Εσιέν!

Ζητάει -3 βαθμούς για 73.000 ευρώ ο Εσιέν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό για μια οφειλή ύψους 73.000 ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού προσπαθεί εναγωνίως να βρει ένα πλάνο ώστε να καταστεί βιώσιμη η ΠΑΕ και αυτό προϋποθέτει τον οικονομικό συμβιβασμό με όσους υπάρχουν οφειλόμενα. Κάτι που φυσικά περιλαμβάνει και τους παίκτες.

Σύμφωνα πάντως με την Live Sport, ο Μάικλ Εσιέν δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε αυτή την διαδικασία, ή αυτό τουλάχιστον δείχνει η επιλογή του Γκανέζου να καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το "τριφύλλι" για χρέος ύψους 73.027,88 ευρώ.

"Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου", ζητάει συγκεκριμένα ο Εσιέν δια της δικηγόρου του, κ. Σουλούκου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει επιδικάσει το ποσό των 365.139,4 ευρώ υπέρ του Εσιέν, το οποίο πρέπει να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός σε ισόποσες δόσεις από την 1η Οκτώβρη 2017. Δηλαδή για το επόμενους δέκα μήνες να μπαίνουν από την ΠΑΕ 36.513, 94 ευρώ στον λογαριασμό του Γκανέζου. Κάτι που προφανώς δεν συνέβη τους δύο πρώτους μήνες (Οκτώβρη - Νοέμβρη) και ώθησε τον Εσιέν να καταθέσει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Διούδη βασικό στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
"Ζητά παραπάνω από τις 260 χιλιάδες ευρώ της Ιντερνασιονάλ ο Παναθηναϊκός"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ