ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέτερμπεργκ στο Sport24.gr: "Οφείλει πολλά στον Αναστασίου ο Μπεργκ"

Ζέτερμπεργκ στο Sport24.gr: "Οφείλει πολλά στον Αναστασίου ο Μπεργκ"
INTIME SPORTS

Ο παλαίμαχος Σουηδός άσος του Ολυμπιακού, Περ Ζέτερμπεργκ μιλάει στο Sport24.gr για τον συμπατριώτη του Μάρκους Μπεργκ αποθεώνοντας τον... Γιάννη Αναστασίου!

Η ποδοσφαιρική... αναγέννηση του Μάρκους Μπεργκ πιστώνεται σύμφωνα με τον Περ Ζέτερμπεργκ εν πολλοίς στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου.

Ο 27χρονος φορ του "τριφυλλιού" στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πέτυχε 15 γκολ σε 29 συμμετοχές τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Είναι χαρακτηριστικός πως ο Σουηδός διεθνής δεν εκτέλεσε κανένα πέναλτι σε αντίθεση με τους Σολάρι και Μπεν Ναμπουχάνε που σημείωσαν τέσσερα τέρματα από τα 11 βήματα.

Ζέτερμπεργκ στο Sport24.gr: "Οφείλει πολλά στον Αναστασίου ο Μπεργκ"
Παρ Ζέτερμπεργκ

Ο πρώην πλάγιος μέσος του Ολυμπιακού (2000-2003), Περ Ζέτερμπεργκ μίλησε στο Sport24.gr για τα φετινά κατορθώματα του συμπατριώτη του στον Παναθηναϊκό.

"Ο Μπεργκ είναι παίκτης που μπορεί να μην κάνει το κάτι παραπάνω, να ντριμπλάρει, αλλά έχει εξαιρετικά τελειώματα. Είναι κλασικός σκόρερ".

Όπως επισημαίνει ο Ζέτερμπεργκ στο Sport24.gr το πρόβλημα του Μπεργκ στο παρελθόν ήταν κυρίως ψυχολογικό. Ο Γιάννης Αναστασίου όμως ήταν ο άνθρωπος που περιέβαλλε με απόλυτη εμπιστοσύνη των πρώην άσο του Αμβούργου σώζοντας του ουσιαστικά την καριέρα.

"Είχε πάντα πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Δεν τον βοηθούσαν οι προπονητές. Ο Γιάννης Αναστασίου τον οποίο ξέρω προσωπικά από την εποχή που βρισκόταν στην Άντερλεχτ τον έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό τον τομέα".

Ο Ζέτερμπεργκ θεωρεί πως ο Μάρκους Μπέργκ σύντομα θα έχει μόνιμη θέση στην εθνική Σουηδίας πλέκοντας για ακόμη μία φορά το εγκώμιο του προπονητή των "πρασίνων".

"Αν βρεθεί στο σωστό σημείο θα πετύχει το γκολ. Όμως τα πάντα οφείλονται στον Γιάννη, αυτός τον πιστεύει και του το ανταποδίδει ο Μαρκους. Νομίζω πως με τις εμφανίσεις που κάνει στον Παναθηναϊκό έχει θέση στην εθνική Σουηδίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ