ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Νοιώθω καλά στον Παναθηναϊκό"

Ζέκα: "Νοιώθω καλά στον Παναθηναϊκό"

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία αναφέρθηκε στην πρόταση που του έχει γίνει από τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι το σκέφτεται.

Ο Κάρλος Ζέκα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης, με αφορμή το φιλικό της Εθνικής με την Πορτογαλία, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

"Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και μου έχει γίνει πρόταση να επεκταθεί η συνεργασία μας για δύο ακόμη χρόνια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, θα το συζητήσω με τον μάνατζερ μου και θ' αποφασίσω"είπε ο αρχηγός του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια ο μέσος των Πράσινων αναφέρθηκε στις σεζόν που είναι στην ομάδα: "Τον πρώτο χρόνο προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Την δεύτερη σεζόν δεν είχαμε καλή πορεία, όμως φέτος καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην προκριματική φάση του Champions League. Αυτοί ήταν οι βασικοί στόχοι μας".

Σε ερώτηση αν θέλει να επιστρέψει στην Πορτογαλία ήταν ξεκάθαρος: "Πάντα ήταν στόχος μου να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Πορτογαλία γιατί είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο αυτή την περίοδο είμαι στον Παναθηναϊκό και νιώθω πολύ καλά στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ