ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να δείξουμε ότι ήρθαμε για τη νίκη"

Ζέκα: "Να δείξουμε ότι ήρθαμε για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει για να έχει ελπίδες να προκριθεί από τους ομίλους του Europa League και χαρακτήρισε την Εστορίλ ως μία δυνατή ομάδα. (vds)

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι Εστορίλ - Παναθηναϊκού, τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο Κάρλος Ζέκα. Όχι μόνο με την ιδιότητα του αρχηγού, αλλά και ως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ρόστερ προκειμένου να μιλήσει στους συμπατριώτες του.

Ο Πορτογάλος χαφ εξέφρασε τη χαρά του γιατί βρίσκεται στην πατρίδα του, αλλά πρόσθεσε ότι αυτό που είχε σημασία είναι να φύγει χαρούμενος για την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα στη συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεσαι που παίζεις στην πατρίδα σου; Έχεις πει όλα τα μυστικά της Εστορίλ στον προπονητή;

"Είναι πολύ ωραία που γυρνάω στο σπίτι μου. Το σημαντικό όταν θα φύγω είναι να γυρίσω χαρούμενος. Πρόκειται για μία καλή ομάδα η Εστορίλ. Αυτός, πάντως, που ξέρει πιο καλά την ομάδα είναι ο προπονητής και κανένας άλλος".

Η Εστορίλ είναι πιο αδύναμη από πέρυσι;

"Δεν νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι είναι πιο αδύναμη η ομάδα. Έχουν δουλέψει καλά, έχασαν κάποιους παίκτες στην πορεία, όπως ο Καρλίτος για παράδειγμα, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αδύναμη η ομάδα".

Ξέρεις λίγο την πορεία στους ομίλους του Europa League. Πιστεύεις πως για να έχετε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσει αύριο;

"Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αύριο είναι διαφορετικά, άλλες οι ομάδες, και οι δύο είναι δυνατές, αλλά ήρθαμε για τους τρεις πόντους. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και πάντα η πρόκριση εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα".

Πως νιώθεις ως αρχηγός σε μία τόσο μεγάλη ομάδα;

"Είμαι υπερήφανος και το βασικό είναι πως μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ