ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Χρειάζεται να τελειώνουμε τις φάσεις"

Ζέκα: "Χρειάζεται να τελειώνουμε τις φάσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα τόνισε πως το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων απέτρεψε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να διεκδικήσουν όλες τις φάσεις και μίλησε για την ποιότητα που προσέθεσε ο Ιμπάρμπο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του και ο Ζέκα μίλησε για το δεύτερο φιλικό με τη Σιλφόλντε, εξηγώντας γιατί η απόδοση δεν ήταν τόσο καλή. Ο Πορτογάλος αρχηγός ανέφερε πως πρέπει οι πράσινοι να τελειώνουν τις ευκαιρίες τους και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για το ματς: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι μετά από σκληρές προπονήσεις. Είναι φανερό πως είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά άρχισαν να κλωτσάνε από την αρχή. Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε τραυματισμούς αυτή την περίοδο και για αυτό το λόγο δεν γινόταν να μπαίνουμε πολύ δυνατά σε όλες τις μονομαχίες, όπως επιθυμούσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποια γκολ. Το σημαντικό τώρα είναι να κερδίζουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Σημαίνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να τις τελειώνουμε κιόλας».

Για τη φάση του πρώτου γκολ που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις: «Προσπαθούμε να βάλουμε τις ιδέες του προπονητή στα παιχνίδια και να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα όλα όσα θέλει, αλλά όπως είδατε κι εσείς το πρώτο γκολ είναι κάτι που έχουμε δουλέψει».

Για τον Ιμπάρμπο: «Ο Ιμπάρμπο είναι ένας παίκτης που ήξερα από πριν τι είναι ικανός να κάνει δεν χρειαζόταν αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας, γιατί η ομάδα χρειάζεται καλούς παίκτες, ειδικά με τη δική του ποιότητα, που μπορούν να μας βοηθήσουν. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε».

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ