ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Θα μιλήσω όταν ξεκαθαρίσει το θέμα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα βγαίνοντας από τα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Λεβαδειακό τόνισε ότι δεν έχει κάτι νεότερο από την Κοπεγχάγη και πως ανεξάρτητα από την πορεία της υπόθεσης θα τοποθετηθεί.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες είναι ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του τριφυλλιού βρίσκεται στο στόχαστρο της Κοπεγχάγης με τους Δανούς να προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους.

Το ματς του Ζέκα κόντρα στον Λεβαδειακό δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα, εφόσον βέβαια η ομάδα της Δανίας επιστρέψει με νέα πρόταση που θα καλύπτει τους πράσινους.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σύμφωνα με τα όσα είπε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. "Δεν έχω κάτι καινούργιο από την Κοπεγχάγη. Αν φύγω θα μιλήσω και εάν δεν φύγω πάλι θα μιλήσω. Θα μιλήσω όταν ξεκαθαρίσει το θέμα" είπε φεύγοντας από το γήπεδο ο Κάρλος Ζέκα .

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν χαιρέτησε κάποιον από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, ενώ την ίδια ώρα φεύγοντας από το γήπεδο κάποιοι τον αποχαιρετούσαν σαν να μην θα τον έβλεπαν ξανά στο μέλλον. Όπως και να έχει η υπόθεση του Ζέκα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ