ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα"

Ζέκα: "Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 radio 103,3 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά, για την αγωνιστική εικόνα των πράσινων και τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 radio 103,3 μίλησε ο Κάρλος Ζέκα, για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά, για την αγωνιστική εικόνα των πράσινων και τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος άσος:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα θα είναι και τα επόμενα. Όμως νικήσαμε. Αυτό θέλαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Ότι πήραμε τους 3 βαθμούς".

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: "Η ομάδα προσπαθεί. Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε πολύ καλά. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα. Όπως προείπα το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα".

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη: "Το ματς με την Ξάνθη περιμένουμε να είναι δύσκολο, αλλά πάμε για τη νίκη . Αυτό θέλουμε".

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών: "Κάποιες φορές ο κόσμος μας υποστηρίζει και κάποιες φορές μας αποδοκιμάζει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.. Το συνηθίζουμε. Ξέρουμε πως νιώθει ο κόσμος, αλλά θέλουμε να αλλάξει αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ