ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο παιχνίδι"

Ζέκα: "Συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο παιχνίδι"
Ζέκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα μίλησε για τη νίκη απέναντι στην ΑΪΚ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος στον επαναληπτικό.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 την ΑΪΚ στην Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα Play-offs του Europa League.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι στον επαναληπτικό.

"Είναι δύσκολο να παίζεις με μια τέτοια ομάδα, που έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της πίσω από τη μπάλα. Προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους, προσπαθήσαμε να κάνουμε σέντρες, προσπαθήσαμε να σουτάρουμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Όμως, όταν δεν σκοράρεις και περνάει ένα ολόκληρο ημίχρονο, ο αντίπαλος αρχίζει να παίρνει αυτοπεποίθηση.

Ο χρόνος κυλάει, παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε το γκολ κι αυτό κάνει την ομάδα να αγχώνεται κάπως, όμως, καταφέραμε τελικά να σκοράρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Δεν ήταν, όμως, καθόλου εύκολο να το καταφέρουμε", είπε αρχικά ο Ζέκα.

Για το αν περιμένει πιο απειλητική της ΑΪΚ στην Σουηδία, είπε:

"Δεν το γνωρίζω. Τώρα είναι πίσω στο σκορ, οπότε πιστεύω πως θα πάρουν περισσότερο ρίσκο. Εμείς θα προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι μας και θα δούμε τι θα γίνει".

Για το αν φοβάται τα ψηλά κορμιά των Σουηδών, δήλωσε:

"Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, είναι μια ψηλή ομάδα με μεγάλα και δυνατά κορμιά οπότε αυτός είναι ο τρόπος που παίζουν. Είναι καλοί σε αυτές τις καταστάσεις και εμείς πρέπει να προσπαθούμε να τις αποφύγουμε. Πιστεύω πως η ομάδα τα πήγε καλά σε αυτές τις καταστάσεις, στα κόρνερ και τα φάουλ, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι κι αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε και για το δεύτερο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ