ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Όποιος δεν είναι έτοιμος δεν χωράει στην ομάδα"

Ζέκα: "Όποιος δεν είναι έτοιμος δεν χωράει στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Οι Ζέκα και Νίνης μετά το πέρας της εκδήλωσης της παρουσίασης της νέας φανέλας μίλησαν για τη νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού, τη συνεργασία με την PUMA αλλά και τους στόχους των πράσινων.

Ο Ζέκα μπαίνει αισίως στην 5η αγωνιστική σεζόν που θα φοράει την φανέλα του Τριφυλλιού και όπως είναι λογικό γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των προκριματικών του Champions League, ενώ δεν λησμόνησε να στείλει και ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την συνεργασία με την Puma και τα όνειρα του για τη νέα φανέλα:
"Τα όνειρα μου είναι αυτά που έχει όποιος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω με αυτή την εμφάνιση να σημειώσουμε επιτυχίες, να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι στόχοι της νέας σεζόν:
"Να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τα πάμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

Δεν πρέπει να το λέμε στα λόγια, πρέπει να δουλέψουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Όπως είπα να σημειώσουμε νίκες και να προσφέρουμε κάτι καλό στους φίλους του Παναθηναϊκού".

Αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League:
"Δεν έχω κάποια προτίμηση, όλοι μπορεί να κληρωθούν με όλους. Θέλουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να τα πάμε καλά και να προκριθούμε".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού και αν θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League:
"Προετοιμαζόμαστε γι' αυτό τον σκοπό, τα προκριματικά. Όποιος δεν είναι έτοιμος δεν χωράει στην ομάδα. Όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε να τον πετύχουμε γιατί είναι σημαντικός για μας τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο".

Νίνης: "Θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε αυτά που πρέπει"

Την Παρασκευή το Τριφύλλι μαθαίνει τον αντίπαλο του στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και ο Σώτήρης Νίνης αναφέρθηκε σε αυτή την πρόκληση που έχουν μπροστά τους αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τη νέα φανέλα και τους στόχους του Παναθηναϊκού:
"Ελπίζουμε να μας φέρει τύχη η νέα φανέλα και ο νέος χορηγός. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι κάθε χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αποτελεί μεγάλο κίνητρο και η φετινή σεζόν".

Για την κλήρωση στα προκριματικά του Champions League:
"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια προτίμηση. Παίξαμε με δύο ομάδες που μπορεί να κληρωθούμε στα προκριματικά, είδαμε πως παίζουν, αλλά νομίζω ότι τα παιχνίδια των προκριματικών θα είναι τελείως διαφορετικά από τα φιλικά, οπότε δεν ξέρουμε θα δούμε".

Αν η ομάδα θα είναι έτοιμη:
"Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω κατά την δική μου άποψη και όλων στην ομάδα θα είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει".

Για το πρωτάθλημα:
"Πρώτα απ' όλα θα κοιτάξουμε τα προκριματικά του Champions League. Όταν θ' αρχίσει το πρωτάθλημα θα μπορούμε να μιλάμε για κάθε στόχο ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, το πρωτάθλημα είναι ένας από τους στόχους μας, όμως δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ότι πάμε για το πρωτάθλημα, έχουμε δρόμο ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ