ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο γήπεδο"

Ζέκα: "Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την Γκαμπάλα, αλλά, επισήμανε ότι η εμπειρία και το όνομα δεν αρκούν για την πρόκριση.

Θεωρητικά, η Γκαμπάλα αποτελεί μία εξαιρετική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό στα play off Europa του League, αλλά, αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό ήταν το νόημα των δηλώσεων του Κάρλος Ζέκα στην αζέρικη ιστοσελίδα "Qafqazinfο", η οποία φιλοξένησε τις δηλώσεις του αρχηγού του Τριφυλλιού.

"Περιμένω δύο ενδιαφέροντα ματς. Η Καμπάλα σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Μπορεί να φτάνει για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη και η εμπειρία να ευνοεί εμάς προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας, αλλά, δεν αρκεί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ" ανέφερε ο Ζέκα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά είμαι βέβαιος πως διαθέτει ικανούς παίκτες και πως είναι καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με συχνή ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ