ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Ο Παναθηναϊκός δεν υστερεί σε κάτι από τον Ολυμπιακό"

Ζέκα: "Ο Παναθηναϊκός δεν υστερεί σε κάτι από τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κάρλος Ζέκα εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα καταφέρει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό (13/3, 19:30), έριξε τις... μπηχτές του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Στη "Live Sport" μίλησε ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του "τριφυλλιού", εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί η ομάδα του να τα καταφέρει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό (13/3, 19:30) για την 26η αγωνιστική της Super League, έριξε τις... μπηχτές του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας πως θέλει να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα και την απόδοση στο ματς με τον Ατρόμητο, είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, με ανταγωνιστικό ρυθμό, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί νικήσαμε, χρειαζόμασταν τη νίκη, ήταν σημαντικό που την πετύχαμε και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα".

Για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το αν είναι έτοιμη, σχολίασε: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μιλάμε για ένα ντέρμπι. Ακόμα κι όταν δεν είμαστε σε καλή κατάσταση ή διανύουμε ένα όχι τόσο καλό timing, όπως τώρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, όλοι στην Ελλάδα περιμένουν αυτό το ματς και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Για το εξωαγωνιστικό σκέλος και αν θα επηρεάσει κάτι τέτοιο τους παίκτες στο ντέρμπι: "Ξέρω ότι κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε στο ντέρμπι, να κάνουμε τη δουλειά μας, να προσπαθήσουμε για τη νίκη και τα υπόλοιπα δεν αφορούν εμάς, τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να παίζουμε, να νικάμε και τα υπόλοιπα ζητήματα αφορούν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού".

Για το αν θα παίξει ρόλο η βαθμολογική διαφορά των δυο ομάδων: "Θεωρώ πως όχι. Έχουμε αποδείξει στα μεταξύ μας παιχνίδια ότι η βαθμολογία δεν σημαίνει πολλά πράγματα γιατί την επηρεάζουν πολλοί παράγοντες. Δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός υστερεί σε κάτι από τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν αρκεί να το λέμε, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο την Κυριακή".

Για την πιθανή επέκταση του συμβολαίου του: "Είναι ζητήματα που τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου, οπότε δεν θα πω τίποτα".

Για τις κινήσεις που γίνονται ώστε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο: "Είναι μία προοπτική που τη διερευνούμε με τα στελέχη της ομάδας, εξετάζουμε τι ορίζει ο νόμος και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για να ασχολούμαι με την υπόθεση, σημαίνει ότι με ενδιαφέρει".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ