ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Νιώθω σαν το σπίτι μου"

Ζέκα: "Νιώθω σαν το σπίτι μου"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί βήμα-βήμα για την διεκδίκηση του τίτλου και τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την Αθήνα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις ένας ξένος ποδοσφαιριστής μετατρέπεται τόσο φυσιολογικά στον αρχηγό μιας ελληνικής ομάδας, όπως έχει συμβεί με τον Κάρλος Ζέκα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος χαφ μίλησε στην εφημερίδα "Record" και σχολίασε ότι δεν εξετάζει τις προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, διότι, δεν σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα.

"Έχω προτάσεις, αλλά σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου, καθώς και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ. Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέρος, δεν σκέφτεσαι να φύγεις" τόνισε χωρίς δισταγμό ο Ζέκα.

Με βάση τις μεταγραφές του, ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι επιθυμεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά, ο Ζέκα το οριοθέτησε ως παιχνίδι με παιχνίδι.

" Η σκέψη μου είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν νικάμε σε όλα τα ματς ξέρουμε πως θα είμαστε πρωταθλητές, αλλά το σίγουρο είναι πως θα δίνουμε μάχη σε όλα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο" υπογράμμισε ο Ζέκα.

Όσο για την κρίση που ταλανίζει την Ελλάδα, ο Ζέκα εκτίμησε ότι "δεν θα επηρεάσει το πρωτάθλημα" και χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την έλευση του Μάικλ Εσιέν και του Σέρχιο Σάντσεθ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ