ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να χαλάσουμε την καλή δουλειά του Σίλβα"

Ζέκα: "Να χαλάσουμε την καλή δουλειά του Σίλβα"
Ζέκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, υποστήριξε ότι με τους συμπαίκτες του θέλουν το βράδυ της Κυριακής (13/3, 19.30) να χαλάσουν την "καλή δουλειά που κάνει ο κ. Σίλβα στον Ολυμπιακό".

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι στη χρονιά χαρακτήρισε αυτό με τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που τυγχάνει να έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων", Μάρκο Σίλβα (έχουν τον Κάρλος Γκονσάλβες), υποστήριξε στη Nova ότι στόχος είναι "να χαλάσουμε την καλή δουλειά του κύριου Σίλβα, και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

Για το αν είναι το ματς της χρονιάς το αυριανό ντέρμπι:

«Είναι όντως ένας από τους πιο σημαντικός, ή ο πιο σημαντικός αγώνας, που θέλει να δει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας».

Για το πού μπορεί να κριθεί το ντέρμπι:

«Η ομάδα που θα παλέψει περισσότερο, θα τρέξει περισσότερο και θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Ελπίζω να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Η σεζόν δεν πήγε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για να χαρούν με όλα αυτά που γίνονται. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό:

«Πρόκειται για μία καλή ομάδα, μία καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία παίζει καλά και αμύνεται πολύ καλά και βάζει γκολ. Από εκεί και πέρα, όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Όταν θα ξεκινήσει ο αγώνας όλα αυτά δεν μετρούν και εγώ προσβλέπω στη νίκη της ομάδας μου».

Για τον Μάρκο Σίλβα, που είναι και συμπατριώτης του:

«Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάνει μία καλή δουλειά, έχει σπάσει πολλά ρεκόρ με την ομάδα του και κάνει σωστή δουλειά. Εμείς προσβλέπουμε στη νίκη και θέλουμε να χαλάσουμε την καλή δουλειά του κύριου Σίλβα, και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

« Ο πρώτος αγώνας δεν έγινε. Θα γίνει ένα παιχνίδι, που όλοι οι παίκτες περιμένουμε και να εξελιχθούν όλα ομαλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το μέλλον του:

«Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για την επέκταση της συνεργασίας μας. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου που βρισκόμαστε εδώ. Θα δούμε πώς θα φέρει τα πράγματα το μέλλον, τι θα πει ο σύλλογος και θα συζητήσουμε όλες οι πλευρές».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ