ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να τα δώσουμε όλα για την καλύτερη δυνατή θέση"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα, αρχηγός του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε άδικα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το τριφύλλι και τόνισε ότι επηρέασαν τους πράσινους ενώ σημείωσε πως θα πρέπει στα ματς που απομένουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν επηρεάσει τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ζέκα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Ο αρχηγός του τριφυλλιού χαρακτήρισε άδικο για τους πράσινους ότι συνέβη και σημείωσε ότι έπαιξε ρόλο στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τον Ζέκα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του βιαζόντουσαν να βγουν στην επίθεση και αυτό έπαιξε ρόλο στα λάθη που έκαναν. Ενώ τόνισε ότι στόχος είναι όσο περισσότεροι βαθμοί γίνονται στα ματς που απομένουν:

«Εννοείται πως έχουμε επηρεαστεί με όλα όσα έχουν γίνει. Δεν μιλάω για το Κύπελλο αλλά γι’ αυτό που έγινε με τον Μπεργκ και τους παίκτες μας, αυτό είναι άδικο και σήμερα έπαιξε ρόλο. Η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε, δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα, η ΑΕΚ είχε δύο τρεις ευκαιρίες, η ομάδα έδωσε τα πάντα, είναι δύσκολο για εμάς να παίξεις γιατί ήξερες ότι σήμερα θα μπορούσαμε να παίζουμε για την πρώτη θέση και ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Μόνο μία φάση είχε η ΑΕΚ με τον Μάνταλο αλλά εμείς έπρεπε να είχαμε περισσότερη κατοχή, βιαζόμασταν να πάμε μπροστά και δεν βρήκαμε χώρους. Οι παίκτες που έπαιξαν μπροστά έπαιξαν πολύ καλά αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Εμείς θα παλέψουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε, αν μας αφήσουν κιόλας γιατί είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Ήμασταν πρώτοι. Ωστόσο δεν αλλάζει κάτι, αυτό που μπορούμε είναι στα τρία τελευταία ματς να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα για την ομάδα για την καλύτερη θέση».

Στιλ: "Μας επηρέασαν όσα έγιναν"

Ο Λουκ Στιλ από την πλευρά του στάθηκε στην απογοήτευση που επικρατεί στο πράσινο στρατόπεδο και τόνισε ότι όλοι μαζί είναι στις νίκες και της ήττες:

«Γενικά ο αγώνας δεν ήταν και πολύ συναρπαστικός, έγιναν λίγες ευκαιρίες. Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας μας επηρέασαν αρκετά και αυτό δεν είναι καλό. Θα σταθώ και στο γεγονός ότι δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τη βαθμολογία. Στόχος μας είναι η νίκη στα playoffs άρα χωρίς βαθμούς δεν μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Σήμερα θα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε βαθμούς αλλά δεν έγινε και είμαστε απογοητευμένοι. Πέρασε λίγος καιρός που είχα να αγωνιστώ αλλά είχα καλό συναίσθημα, ξαναγύρισα και έπαιξα μετά από μία περίοδο δυσκολιών. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με έναν άνθρωπο αλλά είμαστε όλοι μαζί σε νίκες και ήττες. Στεναχωρήθηκα που χάσαμε σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ