ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να φτάσουμε και να περάσουμε τον Ολυμπιακό"

Ζέκα: "Να φτάσουμε και να περάσουμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο κυνικός ως προς τα αποτελέσματα και έχει μάθει να παίρνει τις νίκες, ενώ ο Τελάντερ ανέφερε ότι σημασία είχαν οι τρεις βαθμοί και όχι το μηδέν στην άμυνα.

Δύο ασίστ, ακατάπαυστο τρέξιμο και πολλές κερδισμένες μάχες συνθέτουν την απόδοση του Κάρλος Ζέκα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βραβεύτηκε ως ο MVP του ματς και τόνισε ότι η διαφορά της ομάδας φέτος, σε σύγκριση με πέρυσι, είναι ότι παίρνει τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Σταθήκαμε πολύ καλά. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Παίξαμε καλά στα πρώτα είκοσι λεπτά. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι αλλά στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι».

Για την οπισθοχώρηση στα τελευταία λεπτά: «Είναι λογικό όταν έχεις το προβάδισμα σκοπός σου είναι να κρατήσεις το σκορ και αυτό κάναμε. Πέρσι πολλές φορές η ομάδα αν και ήταν μπροστά χάναμε τη νίκη. Φέτος αυτό δεν γίνεται και έρχονται τα αποτελέσματα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί:« Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύσκολους αγώνες και ντέρμπι. Κοιτάζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο θέλοντας όμως τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια διαφορά από τον πρώτο με σκοπό να τον φτάσουμε και να τον ξεπεράσουμε».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ: «Θα προσπαθήσω να τον δω από την τηλεόραση γιατί δεν έχω χρόνο να τον δω από το γήπεδο. Θα είναι ένας ωραίος αγώνας και ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει. Έχω την πεποίθηση πως θα κερδίσει».

Ο Ράσμους Τελάντερ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και για την προσωπική του απόδοση. Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: "Τα συναισθήματα είναι πάντα καλά όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Δουλειά μας, ως αμυντικοί, είναι να κρατάμε το μηδέν, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που κερδίσαμε".

Για την εμπιστοσύνη του Αναστασίου: "Είμαι χαρούμενος που παίζω. Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τις νίκες. Αυτό μετράει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ