ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Μπεργκ, πάντα ο Μπεργκ είναι εκεί"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ αποθέωσε τον Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε δυο γκολ στο ντέρμπι και τον χαρακτήρισε τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα αλλά και τον Κουρμπέλη καθώς τώρα δεν τρέχει τόσο πολύ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζέκα, μίλησε στην κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την επικράτηση των πράσινων με 3-2 και αποθέωσε τον Μπεργκ που είναι πάντα εκεί για να δίνει τη λύση ενώ χαρακτήρισε τον Σουηδό ως τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα.

Επίσης έδωσε δίκιο στον Ουζουνίδη και τα όσα υποστήριξε για νίκη με ηλίθιο τρόπο ενώ επίσης αποθέωσε τη δουλειά που κάνει ο Κουρμπέλης στο ματς και βοηθάει και τον ίδιο.

Όλα πάνε καλά τόσο με την Εθνική όσο και με τον Παναθηναϊκό;
"Ναι και τα δυο. Όλα πάνε καλά".

Γιατί ο Παναθηναϊκός είχε τέτοια διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος;
"Ναι μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή της μπάλας και στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μας πίεσε πάρα πολύ και ήταν δύσκολο να παίξουμε και φάγαμε δυο γκολ τα οποία δεν έπρεπε να φάμε όταν είσαι 2-0 εκτός έδρας σε ένα ντέρμπι. Και στο τέλος ο Μπεργκ, πάντα ο Μπεργκ έβαλε το 3-2 και πήραμε τη νίκη".

Κοιτώντας πίσω τη σεζόν μήπως χάσατε σημαντική ευκαιρία τη φετινή σεζόν;
"Ναι γιατί είναι πολύ σημαντικό τώρα που θα ξεκινήσουν τα play off και να πάρουμε αυτοπεποίθηση για να μπούμε καλά και είναι σημαντικό να κερδίσουμε τα ντέρμπι".

Είπες πριν ο Μπεργκ πάντα ο Μπεργκ, μπορείς να μας πεις κάτι παραπάνω;
"Είναι άλλος παίκτης. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς που όταν είναι δύσκολο ένα παιχνίδι το κάνει εύκολο. Όπως έχω πει μετά τον Ολυμπιακό, είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα και μιλάμε στα αποδυτήρια και λέμε πάλι καλά που είναι μαζί μας".

Θα μας πεις λόγο και για σένα και τη θέση που παίζεις;
"Μου αρέσει να παίζω στην θέση που έχω και έχω δίπλα και τον Κουρμπέλη, είναι πολύ καλός παίκτης, ταιριάζουμε πολύ καλά. Νομίζω παίζουμε καλά και νοιώθω ελεύθερος γιατί ξέρω ότι θα είναι εκεί και αυτός ξέρει ότι θα είμαι εγώ. Οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα".

Αυτό σε έχει ελευθερώσει;
"Τώρα ότι κάνω και εγώ και το κάνει και ο Κουρμπέλης. Δεν πρέπει να τρέχω πάρα πολύ στα παιχνίδια και είναι μεγάλη βοήθεια για μένα".

Ο προπονητής σας είπε ότι πήρατε μια μεγάλη νίκη με ένα ηλίθιο παιχνίδι. Τι σας ζήτησε στο δεύτερο μέρος;
"Έχει δίκιο ο προπονητής. Ήμασταν 2-0 στο πρώτο μέρος και μπήκαμε έτσι στο δεύτερο μας είπε να παίξουμε ψηλά να πρεσάρουμε και να έχουμε μπάλα. Και δεν κάναμε τίποτα, είχαμε μπάλα λίγο στα πόδια μας. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε. Στην αρχή δεν έπρεπε να φάμε γκολ γρήγορο γιατί ξέραμε ότι αν έβαζε γκολ η ΑΕΚ θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, όπως και έκανε. Φοβηθήκαμε λίγο και μετά το 2-2 κρατήσαμε λίγο την μπάλα και μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρία να βάλουμε το γκολ".

Η δουλειά του Ουζουνίδη βγαίνει στο γήπεδο;
"Έχει αλλάξει την ομάδα, όλοι το βλέπουν αυτό, την δουλειά του προπονητή. Δεν μιλάω για τον προηγούμενο. Ξέρουμε τι θα κάνουμε στο παιχνίδι όταν έχω εγώ την μπάλα, ο Λέτο, ο Μπεργκ".

Όταν πάει η μπάλα στον Μπεργκ, ξέρουμε ότι θα πάει στα δίχτυα;
"Όχι, κρατάει την μπάλα και παίζει, έχει και το γκολ. Ξέρουμε τι θα κάνουμε μέσα στο ματς πλέον, αυτό είναι το σημαντικότερο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ